1a CATALANA

Una fita complicada per al Morell

El filial del Reus té la zona de permanència a 8 punts i per assolir-la n'hauria de sumar més de 15 en els vuit partits de lliga que queden

Les diverses circumstàncies que ha patit el Morell aquesta temporada, sobretot arran de la marxa de Querol al Reus i de Juanma a la lliga de l'Uruguai, han fet que el conjunt que entrena Pitu Iglesias hagi seguit una dinàmica descendent que l'ha portat a la penúltima posició. El problema, més que la situació dels blaus en la classificació, és la distància que els separa de la zona de permanència, que ara marca l'Igualada i que és de 8 punts. A més, el marge és cada cop més petit, ja que només queden vuit jornades perquè s'acabi la temporada.

Si es tenen en compte els precedents, el Morell té una fita força complicada per salvar-se, ja que hauria de canviar radicalment la tendència de resultats i obtenir entre 15 i 18 punts per assegurar-se la permanència. I és que en les darreres campanyes, el nombre de punts que han assegurat la salvació sempre ha anat dels 41 als 43, i ara mateix el filial del Reus en té 26.

El calendari que espera l'equip del Tarragonès d'aquí al final del curs, a més, és força complicat, ja que aquest cap de setmana visita el camp del Benavent (1r), després rep el Vilafranca (10è) i a continuació es desplaça a Olesa de Montserrat (6è). Si els blaus superen amb èxit aquest tram de lliga, després afrontaran dos partits que poden resultar clau, ja que són contra rivals directes: el Manresa (18è) i l'Igualada (17è). Per acabar la temporada, els morellencs rebran el Tàrrega (7è), visitaran el Peralada (9è) i, en l'última jornada, jugaran a casa contra el Vilassar (12è).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.