1a CATALANA

Dos punts importants que volen

El Morell sempre va anar a remolc del seu rival en el resultat i no va poder passar de l'empat contra el Guíxols a casa

EL MORELL

1

GUÍXOLS

1

EL MORELL:

Yakan, Raül, Antonio, Rosado, Coello, Carrrión, Soriano (Ballart, 45'), Ivan, Gonzalo, Aleix (Valerio, 77') i Munta (David, 71').

GUÍXOLS:

Ureña, Miqueló, Vilar, Colomo (Víctor, 77'), Marmos, Pau, Murga, Pijoan, Riqui (Felip, 67'), Pau Sala (Gironès, 73') i Òscar.

0-1 (24') Òscar. 1-1 (56') Rosado.

Molina Fernández.
as locals Antonio i Gonzalo, i als visitants Miqueló, Vilar, Marmos i Riqui.
cap.

El Morell va empatar a casa contra el Guíxols i deixa escapar dos punts vitals per afrontar l'últim tram de lliga amb alguna ocasió per salvar la categoria. Els de Pitu Iglesias van disputar un partit molt igualat contra un rival que necessitava els tres punts per allunyar-se de la zona de perill. Tots dos van tenir algunes ocasions per aconseguir la victòria, però les intervencions dels respectius porters van ser vitals per deixar un resultat curt. Els primers a avançar-se van ser els visitants en el minut 24. En una jugada d'equip, Òscar va rebre la pilota dins l'àrea i no va perdonar davant de Yakan.

Tot i el gol en contra, el Morell va continuar buscant l'empat, però no va arribar fins la segona part. Després de la represa, els locals van aconseguir l'1-1, en el minut 56. Raül va centrar la pilota i Rosado va rematar per firmar l'empat. En la recta final, les ocasions van està força repartides per cada equip, però el resultat ja no es va moure. Amb aquesta situació, el Morell continua immers en la zona de descens. Els tarragonins ocupen la dinovena posició amb 26 punts, a 8 de la salvació. A més, la setmana que ve haurà de visitar el camp del líder, el Benavent.