El Sant Hilari ho intenta però acaba cedint contra el flamant campió

L'Aiguafreda, el campió del grup primer de regional preferent, no va perdonar el Sant Hilari, que, tot i que ho va intentar, va haver de cedir a l'efectivitat dels vallesans. Els hilariencs van igualar el primer gol de Vinyet (12') només vuit minuts més tard, però es van trobar amb un 1-3 en arribar al descans i no van poder remuntar. Tot i que Rosell va tornar la il·lusió amb un gol en el minut 66, Cesc Pla es va encarregar d'assegurar, amb el 2-4, la victòria dels visitants quan faltava un quart per al final del matx.
SANT HILARI - AIGUAFREDA
2-4
SANT HILARI:
Jota, Litus (Youseff, 83'), Pinto, Cabra, Dani (Miguelón, 65'), Criado, Generó (Cardoso, 54'), Ibarzábal (Raül, 59'), Àngel Pau, Rosell i Iván.
AIGUAFREDA:
Montero, J. Pla, Marcel, Hèctor (Valldaura, 89'), Muniesa (Espinal, 84'), Vinyet, Montades, Casas, Cesc Pla (Reduan, 80'), Dot i Putxe (Soler, 67').
0-1 (12') Vinyet. 1-1 (20') Àngel Pau. 1-2 (35') Cesc Pla. 1-3 (41') Hèctor. 2-3 (66') Rosell. 2-4 (76') Cesc Pla.