MIC 2010

L'efectivitat de la «canarinha»

El Brasil classifica els dos equips per a les finals gràcies a la punteria en els penals

El Barça aspira a repetir els dos títols del 2009 i el Girona infantil serà avui a Palamós

2
SEMIFINALS
de juvenils, totes dues, es van decidir des del punt de penal

El Barça no va fallar, i el Brasil, gràcies a la punteria en els penals, tampoc. L'efectivitat de la selecció canarinha li permetrà aspirar a dos dels quatre títols que hi haurà avui en joc a Palamós. Si el curs passat els brasilers no van guanyar cap títol –com al 2005–, avui en la cloenda de la desena edició del MIC les coses podrien canviar. Els sud-americans aspiren a endur-se el títol de juvenils i de cadets. El Barça també pot repetir les dues victòries del curs passat, mentre que una de les sorpreses és la presència en la jornada de diumenge del Girona. En la final d'infantils, els gironins s'enfrontaran a l'Aspire Football Dreams, un combinat de jugadors africans que s'entrena al Qatar.

Els quarts de final i les semifinals van estar presidits per la igualtat. En juvenils, per exemple, hi havia tres equips brasilers de quatre (la selecció canarinha, el Desportivo Brasil i el Brasília). Hi haurà final carioca, però després que els dos partits d'ahir acabessin amb empat sense gols. Només la millor punteria des dels onze metres va permetre al Brasil i al Desportivo superar els seus rivals, el Brasília i el Gamba Osaka japonès. Cap dels quatre equips va poder marcar cap gol en les dues parts de 25 minuts.

Gran ambient a Llagostera.

En cadets, es va viure un gran ambient ahir a la tarda en les semifinals de Llagostera. Hi havia un plat fort, el Barça-Espanyol, que no va defraudar les expectatives. Davant unes 1.500 persones, els blanc-i-blaus havien arribat a la penúltima eliminatòria amb pas ferm, però van claudicar contra un Barça efectiu. Dos gols en els primers cinc minuts van aplanar el camí dels blaugrana (4-0). Cal recordar que el Barça va guanyar els títols d'infantils i d'alevins del 2009.

El rival del Barça cadet serà la selecció del Brasil, que va tornar a fer gala d'un gran encert des dels onze metres. Després d'eliminar la selecció de Xina en quarts (0-1), en la semifinal els brasilers i l'Aspire van empatar sense gols. Igual que en juvenils, els penals li van donar el bitllet a la final (3-4).

El Girona, botxí de l'Inter.

En infantils, va sorprendre la gran trajectòria del Girona, que avui al matí s'enfronta a l'Aspire. Ahir es va desfer de l'Inter en els penals i abans havia superat el Gimnàstic Manresa en quarts (0-1). Gairebé tots els resultats d'infantils es van resoldre per un gol de renda. Finalment, en alevins, el Barça també va necessitar els penals per accedir al partit definitiu, que l'enfrontarà a l'Atlético de Madrid, que també va donar guerra en infantils. L'Alboraia, del País Valencià, va caure amb el cap ben alt contra el conjunt blaugrana.

Després de les semifinals d'ahir, els organitzadors van establir que l'ordre de les finals d'avui sigui el següent: Brasil-Desportivo Brasil (juvenils), a les deu del matí; Barça-Atlético (alevins), a les onze del matí; Barça-Brasil (cadets), a les dotze del migdia, i Aspire Football Dreams-Girona (infantils) a la una del migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.