VILAMALLA 3 - L'ESCALA 3

Bona primera mitja hora dels locals, que es van avançar 2-0. Minuts després, l'Escala va prémer l'accelerador i va remuntar el partit (2-3, 75'). En els últims 10 minuts, el Vilamalla, esperonat pel seu públic, va buscar l'empat i el va trobar en el temps afegit. / EL 9
VILAMALLA:
Eric, Pere, Ceballos, Ivi, Modo, Gabi, Vilarodà (Jack), Aitor (Santi), Linares, Job (Víctor), Salomó.
L'ESCALA:
Seydou, Roca, Serra, Mir, Ferrer (Faure), Salam, Pagès, Alavert, Arbusí (Jonas), Gispert, Alexis (Pau).
GOLS:
1-0 (15') Modo. 2-0 (25') Job, de penal. 2-1 (36') Alexis. 2-2 (63') Salam. 2-3 (75') Jonas. 3-3 (92') Modo.