1a ESTATAL FEMENINA

Victòria del Girona i derrotes del Cornellà i de l'Estartit B

GIRONA-CIUTAT DE PALMA 4-3

GIRONA Ariadna Redondo, Trini, Laura, Judith, Aida (Alba 78'), Aina (56'), Badi, Paula (Lorena 45'), Clara, Ariadna Gómez, Núria.

CIUTAT DE PALMA: Maria, Sílvia (Mª del Mar 69'), Sara (Muñoz 57'), Sònia, Clàudia, Joana, Iria, Maria, Esmeralda, Diana, Cristina (Mª del Carmen 53').

GOLS: 0-1 (25') Esmeralda. 1-1 3') Laura. 1-2 (58') Esmeralda. 2-2(66') Ariadna Gómez. 3-2 (69') Clara. 4-2 (76') Susi de penal. 4-3 (89') Mª del Carmen.

ÀRBITRE: Montoro Morcillo. T.G.: a les visitants Iria i Mª del Mar.

COMENTARI: El Girona va guanyar el Ciutat de Palma. Clara (69') i Susi de penal (76') van assegurar la victòria. En l'últim minut la visitant María del Carmen va escurçar la diferència (89'). El Girona, a més, ha sumat tres punts que li ha adjudicat la federació espanyola després de l'alineació indeguda del Collerenc. A més, va empatar en un partit endarrerit contra el Cornellà. / REDONDO

CORNELLÀ DEL TERRI-LLEIDA 1-2

CORNELLÀ DEL TERRI: Rosa, Georgina, Alba, Mireia, Rocío, Neus, Ruth, Laura, Clàudia, Maria, Mari.

LLEIDA: Anna, Esther, Meritxell, Cristina, Isabel, Glòria, Paula (Georgina 57'), Andrea, Maria, Raquel (Vila 65'), Mar (Irene 79').

GOLS: 1-0 (62') Ruth. 1-1 (70') Georgina. 1-2 (90') Maria de penal.

ÀRBITRE: Rigau García. T.G.: Mireia per les locals. Maria i Georgina per les visitants. T.V.: Cap.

COMENTARI: El Cornellà va perdre per la mínima i continua quart per la cua de la classificació. Un Lleida més efectiu es va endur el partit amb un gol de penal de Maria (90'). / FREDERIC.

VIC-L'ESTARTIT B 3-1

VIC: Berta, Andrea, Bonell, Codina (Vega 56'), Núria, Roser, Colomers (Paula 85'), Cristina (Barniol 45'), Serrano (Gemma 5'), Ane, Arnaus.

L'ESTARTIT B: Eli, Maria, Jessi (Clara 50'), Arnau, Laia, Parramon, Tània, Sílvia, Júlia (Eva 75'), Nerea, Eloisa.

GOLS: 0-1 (10') Sílvia. 1-1 (25') Roser. 2-1 (55') Roser. 3-1 (93') Roser.

ÀRBITRE: Giner Vázquez. T.G.: Bonell per les locals. Laia i Parramon per les visitants. T.V.: cap.

COMENTARI: L'Estartit va perdre al camp del Vic però manté el cinquè lloc. En la segona par,t les locals van ser superiors i Roser ho va certificar amb un trio de gols. / QUIM



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.