Cuca, Trini, Laura, Núria, Judith (Alba, 85'), Aida (Mireia, 78'), Cristina, Lorena, Badi (Gómez, 46'), Paula (Maresme, 65') i Clara.
Miriam, Saida, Paula, Anna, Leila, Zaida, Rivera (Maria, 54'), Núria, Olga, Aina i Laura.
1-0 (77') Gómez. 2-0 (85') Mireia.
García Rosel.
Vermella directa a la visitant Anna (48').
COMENTARI:
El Girona es va imposar al Barça per 2-0 en l'últim tram de l'enfrontament. El primer gol va ser obra d'Ariadna Gómez (77') i el segon, que va confirmar la victòria, el va aconseguir Mireia en el minut 85. / REDONDO
COLLERENC-L'ESTARTIT
1-3
COLLERENC:
Malen, Maria, Mònica, Cloe, Neiva, Noe, Picacho, Fanny, Stefan, Jaifa (Vicu, 55') i Jessi.
L'ESTARTIT:
Elena, Maria, Jessi, Ana Arnau, (Noe, 5'), Nerea (Laia, 90'), Parramon, Tània (Clara, 85'), Sílvia, Júlia, Quintana i Eloisa.
0-1 (60') Quintana. 0-2 (70') Júlia. 1-2 (80') Stefan. 1-3 (85') Eloisa de penal.
Serra Vila.
COMENTARI:
L'Estartit va guanyar a Mallorca contra el Collerenc. Els quatre gols van arribar en la segona part. Les locals no van poder remuntar el partit. La victòria fa que l'Estartit B continuï empatat a punts amb el Girona, en la quarta plaça, just al darrere els tres primers equips. / QUIM
ATL. PAGUERA-CORNELLÀ
3-5
ATLÈTIC PAGUERA:
Cristina, Macarena, Maria, Lorena, Alexandra, Álvarez (Ana, 39'), Sandra (Espinosa, 75'), Méndez. Velasco, Eva, Carmen (Bueno, 66').
CORNELLÀ DEL TERRI:
Gemma, Neus, Georgina, Clàudia, Mireia, Rocío, Ruth, Laura, Maria, Judith (Ariadna, 56'), Josefina.
1-0 (24') Alexandra. 1-1 (26') Clàudia. 2-1 (33') Maria. 2-2 (50') Ruth. 2-3 (55') Judith. 3-3 (75') Anna. 3-4 (83') Ruth. 3-5 (89') Mireia.