2a DIVISIÓ A

Brian dóna la seva versió del retard i el Girona li exigeix que aporti proves

Si no les pot justificar, les incompareixences li poden costar des d'una multa fins al comiat

Escoltar-se'l no vol dir creure-se'l. Almenys això és el que es desprèn dels pocs detalls que el club va explicar sobre l'afer Sarmiento. El Girona va citar ahir el jugador a Montilivi perquè donés la seva versió sobre el retard i el davanter va reiterar que la climatologia –concretament unes inundacions– va fer impossible que pogués reintegrar-se al grup el dia 29 de desembre. Sarmiento, però, s'hi haurà d'escarrassar més si vol que la seva versió sigui creïble, ja que el club li ha exigit que aporti proves –un certificat de la policia especificant que era impossible circular per les carreteres de l'Argentina o un de l'aeroport acreditant que durant quatre dies els avions no podien enlairar-se, per posar dos exemples– que justifiquin el retard.

Brian va donar les explicacions davant el president (Josep Gusó), la gerent (Lídia Cantarero), l'advocat del club (Joaquim Torrecillas) i el director esportiu (Javi Salamero). Si no se'n surt i el Girona li aplica el conveni col·lectiu dels futbolistes professionals, el retard li pot costar molt car. No només s'exposa a una sanció econòmica d'uns 6.650 euros, sinó també a una suspensió temporal de feina i sou i, fins i tot, a l'acomiadament. Són les sancions que es preveuen per una falta «molt greu» com aquesta.

Brian s'entrena sol mentre la plantilla fa festa

Mentre la plantilla va gaudir ahir del seu dia de festa, Brian Sarmiento va haver de comparèixer a Montilivi no només per donar les explicacions pertinents sobre el seu retard, sinó també per exercitar-se al camp annex després que la setmana passada faltés fins a sis entrenaments. El davanter va treballar sota la supervisió del preparador físic, Jordi Balcells, i avui tornarà a reintegrar-se al grup, a Riudarenes. De tota manera, és difícil, per no dir impossible, que Narcís Julià compti amb l'argentí per jugar diumenge contra Las Palmas, sobretot disposant de prou artilleria ara que ja pot comptar amb Antonio Calle (a més de Kiko Ratón i Peragón). Abans de fer cas omís de les instruccions del club pel que fa al període de vacances –tenia permís fins al 29 de desembre i va arribar a Girona el 2 de gener, el dia que l'equip jugava a Huelva–, Sarmiento ja va protagonitzar un acte d'indisciplina en l'últim partit a l'estadi, quan va decidir llançar un penal desobeint les indicacions del tècnic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.