2a DIVISIÓ A

GIRONA

Gerard López està preocupat pel silenci de la junta i desconeix si l'equip cobrarà el que els falta

El capità del Girona respecta les crítiques de Calle i desitja que el davanter sigui inscrit

Gerard López
CAPITÀ DEL GIRONA
«[Sobre les queixes de Calle] El que millor us pot aclarir i és el que ho ha de fer és el club. El silenci de vegades a nosaltres ens preocupa, quan no hi ha explicacions»
«Quan ningú sap el que passa, ve la preocupació. Confio que el club està treballant amb tots els recursos i vies per arreglar tots els problemes que puguin tenir»
«Crec que el club continua treballant... Confiem i esperem que el club treballi en totes les qüestions [dels jugadors]»
«Després de les seves declaracions, li he comentat [a Calle] si necessitava la meva ajuda, i ell m'ha dit que duia l'afer personalment. Ell el que vol és jugar, i nosaltres el que volem és que Calle sigui inscrit»
«Com a capità i com a amic seu, li he anat preguntant a Calle com estava la inscripció [de la seva fitxa], i ell m'ha anat dient que molta part dels dos o tres últims mesos tampoc no tenia informació de primera mà»

Un dia després que el davanter del Girona Antonio Sánchez de la Calle es queixés que el club no ha resolt «coses pendents» i insinués que li deu diners, el capità, Gerard López, va valorar la situació del davanter i de l'equip. Gerard va reconèixer que la junta deu diners als jugadors, però que desconeix quan cobraran, perquè la junta no els informa i opta pel silenci. «El silenci de vegades a nosaltres ens preocupa.» El jugador de Granollers, conscient que el club està en ple procés de conversió en societat anònima esportiva (SAE), confia que el club treballa al màxim per posar els jugadors al dia.

Gerard, que podria ser titular dissabte a Huelva, va dir que respecta les queixes de Calle. «[Les declaracions] són respectables, perquè cadascú sap el que té a casa.» L'exfutbolista del València va elogiar Calle. «Calle és un jugador importantíssim. Quan a final d'agost va passar el que va passar va ser una putada. És un jugador amb molta experiència, que aportarà moltíssim a l'equip, que té gol i que estava cridat a ser el 9 de l'equip.»

L'encert de Ratón.

L'exfutbolista del Recreativo valora el rendiment ofensiu en els primers disset partits (cinc victòries, cinc empats i set derrotes) i reconeix que el bon rendiment del pitxitxi Kiko Ratón (7 gols en 17 partits) ha amortit els efectes de l'absència de Calle. «La sort que hem tingut és que Kiko Ratón ha respost bé, amb gols, i que en Peragón també ha marcat gols (3). Tot i tenir o dos o tres davanters nats –Sarmiento ha marcat dues dianes–, no s'ha notat la baixa de Calle.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.