REGIONAL PREFERENT

El Torreforta aconsegueix el triomf al camp del Morell

Els tarragonins fa nou jornades que no coneixen la derrota

L'enfrontament entre el Morell i el Torreforta va començar molt plàcid, potser excessivament pel que s'hi jugaven els locals, més que no pas pels interessos del Torreforta, que està en una zona còmoda en la classificació. Dues errades de coordinació en la defensa i la porteria local van provocar dos gols que s'haurien pogut evitar i que van condemnar el Morell a la derrota. El Torreforta, per la seva banda, certifica la bona dinàmica i no ha conegut la derrota en els últims nou partits.

Malgrat que en els primers minuts cap dels dos equips arribava de manera clara, la primera ocasió que va tenir el Torreforta la va aprofitar. En el minut 32, un xut sense gaire complicació aparent el va aturar en primera instància el porter del Morell Dani, però inexplicablement se li va escapar de les mans i Vieri ho va aprofitar per avançar el Torreforta. El gol en contra va esperonar els locals, que van imprimir més intensitat al joc i van generar més perill, però les arribades no van desencadenar en cap xut ni rematada que posés complicacions a Pedro, el porter visitant. L'entrada al camp dels locals David, Archi i, ja a les acaballes, de Javi, no va servir perquè els morellencs tinguessin més ocasions. L'equip estava negat en els últims metres i això ho va pagar car. Quan faltaven deu minuts per al final del temps reglamentari, Dani Decal va aprofitar una sortida del porter local per aixecar-li la pilota pel damunt i sentenciar el partit amb el definitiu 0-2.

El Morell encara va gaudir d'una última ocasió per retallar la diferència en el marcador. En el minut 84 l'àrbitre va assenyalar un penal a l'àrea visitant. Rosado va ser l'encarregat de picar la pena màxima però va desaprofitar l'ocasió. En el minut 4 de temps afegit, el mateix Rosado va ser expulsat amb vermella directa per haver protestat a l'àrbitre. Si bé és cert que el Torreforta no va ser gaire superior al Morell en el conjunt del partit, els visitants sí que van saber aprofitar les dues ocasions més clares que van tenir. Els tarragonins es mantenen invictes en les últimes nou jornades, amb sis victòries i tres empats.