2a DIVISIÓ A

Hèctor Simon (Girona) cau, però Manga s'aixeca

El migcampista de Llançà veu difícil viatjar a València per una contractura muscular

El jugador de Granollers està a punt i diu que té paciència per tornar a tenir minuts

Després d'entrar en la convocatòria contra el Vila-real B, Hèctor Simon ho té magre per formar part de la llista de divuit jugadors que viatjaran avui a València. El migcampista de Llançà va notar molèsties a l'abductor de la cama dreta en el partidet d'entrenament d'ahir al matí a Riudarenes i gairebé es descarta per al duel al camp del Llevant. «És un mal moment, perquè queden quaranta-vuit hores per al partit i és una mica just [per jugar], encara que no és res greu», va dir Hèctor poc després de notar les molèsties.

El jugador del Girona va deixar la sessió per evitar que la contractura es convertís en ruptura muscular. Avui farà treball de recuperació amb els fisioterapeutes del club. Fins ara, Hèctor ha jugat 45 minuts contra el Celta en la copa i en la lliga és l'únic jugador de camp que no ha debutat.

Manga: «Si no t'emprenya no jugar, val més plegar»

A diferència d'Hèctor, Albert Manga està a punt després de superar una petita ruptura a l'isquiotibial i ahir es va entrenar. El mig de Granollers ha jugat 55 minuts en la lliga, repartits en 5 partits, i 55 en la copa (10 contra el Nàstic i 45 contra el Celta) i espera entrar a l'equip. «Si al jugador no li agrada jugar, més val que plegui. El fet de jugar et dóna la vida, però s'ha de ser pacient, constant en el treball i esperar l'oportunitat. A mesura que passen els partits i no jugues, t'emprenyes i, si no fos així, val més canviar de professió, perquè no tindria sentit estar aquí», destaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.