Esports

Successos

Dos detinguts per l'agressió a tres membres de la plataforma proselecció

Els Mossos identifiquen dues persones més en relació amb els fets

Els sospitosos són acusats de delictes contra la integritat moral, lesions amb l'agreujant d'odi, danys i robatori amb violència i intimidació

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones aquest dilluns i ha pres declaració a dues més per la seva presumpta implicació en les agressions i amenaces a tres membres de l'associació Barcelona con la Selección el passat 4 de juny quan estaven en una carpa informativa instal·lada al barri barceloní de Sant Andreu.

Les tres víctimes, dues noies i un home van denunciar que havien estat agredits quan difonien informació sobre les pantalles gegants que l'associació havia d'instal·lar a Barcelona per veure els partits de l'Eurocopa de futbol.

En declaracions als mitjans, el conseller d'Interior, Josep Jané, ha anunciat que ja han estat detinguts dos dels presumptes autors dels fets. Jané ha precisat que els detinguts es relacionen amb dos agressions diferents: un d'ells per robar-li la bossa de mà a una de les noies, i l'altre, per agredir-les. El titular d'Interior no descarta noves eleccions.

La policia catalana també ha identificat i pres declaració a comissaria en qualitat d'investigats, assistits per un advocat, a dues persones més vinculades als fets, que en el seu moment seran denunciades davant el jutjat.

Els dos detinguts són dos homes de 30 i 31 anys. Un d'ells i els dos investigats estarien relacionats amb l'agressió que van patir les aficionades de la Roja quan es trobaven a la carpa informativa repartint pamflets, on les haurien insultades, amenaçades i agredides. A una d'elles, també se li hauria sostret la bossa de mà.

L'altre detingut és el conductor del vehicle que més tard es va aturar davant les mateixes aficionades. Els ocupants del cotxe les haurien insultades, amenaçades i vexades.

Els Mossos acusen un dels detinguts de delictes contra la integritat moral, lesions amb l'agreujant d'odi, danys i robatori amb violència i intimidació, ja que suposadament es va endur de la carpa pertinences de les víctimes i material de propaganda d'aquesta plataforma proselecció espanyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia