Futbol internacional

Bojan Krkic ja és ‘rossonero' i jugarà cedit

Nou repte. El davanter de Linyola passarà la revisió mèdica i signarà avui amb el Milan, equip en què jugarà cedit

Nou desafiament per a Bojan Krkic. I és que el jugador de Linyola es va enrolar ahir amb el Milan, equip al qual arriba com a cedit. El català, que es volia quedar al Roma, va canviar d'opinió després del matx de diumenge contra el Catània, en què el tècnic romanista, Zdenek Zeman, el va deixar tot el partit a la banqueta.

Les negociacions van ser molt ràpides. De bon matí, Walter Sabatini, director esportiu del Roma, es va reunir amb l'entitat milanista i van acordar la cessió de l'atacant. El Barça també va donar el vistiplau a l'operació.

Cal recordar que l'estiu passat el Roma va pagar 12 milions al Barça pel jugador, amb una opció de recompra obligatòria de 13 milions d'euros per part del club blaugrana. Un retorn a can Barça que el Roma podia bloquejar pagant 28 milions d'euros. En aquest sentit, amb el Roma i el Milan d'acord, els rossoneros estarien negociant amb el Barça una nova opció de recompra per Bojan.

Va ser a la tarda, quan el del planter blaugrana va agafar un vol direcció a Milà i es va dirigir a les oficines del club rossonero, on va acabar de perfilar els últims serrells de l'operació. Tot i que falta que es faci oficial, el fitxatge està fet en paraules del vicepresident del Milan, Adriano Galliani, i Bojan passarà aquest matí les proves mèdiques i físiques i signarà amb l'entitat italiana.

Keita no oblida el Barça

El malià Seydou Keita es va poder veure ahir a la tarda a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí, en l'entrenament que va fer la primera plantilla del FC Barcelona. Després de saludar els que van ser els seus companys, Keita va fer declaracions als mitjans del club i, entre altres coses, va dir que el Barça “té qualitat suficient per guanyar al Santiago Bernabéu” el partit d'aquesta nit. El migcampista internacional per Mali va manifestar també que està “molt content” amb la seva nova experiència en el futbol xinès i va reconèixer que “és impossible oblidar-se del Barça”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.