El primer patiment del curs per a l'Espanyol

L'Espanyol aconsegueix una victòria agònica a sis minuts del final

Ben Sahar, el millor, va forçar un penal i va aportar mobilitat a l'atac

El porter local va estar immens i va evitar la golejada de l'Espanyol

L'Espanyol va patir de valent per aconseguir un triomf treballat contra el Palafrugell. Un conjunt que es va mostrar molt seriós i treballat i que va tenir en el seu porter, Sepu II, la seva gran figura. I això que Pochettino va posar sobre la gespa una davantera molt semblant a la que s'enfrontarà amb el Liverpool diumenge en el partit d'inauguració de Cornellà-el Prat. Hi havia Verdú, Nakamura, Luis García i Tamudo. Un equip en què destacaven les absències de Márquez, De la Peña, Ángel, Dídac i Kameni i la presència de Moisés i Pareja que no van jugar contra el Peralada per lesió. Amb tant de talent a la davantera el partit convidava a una còmode golejada per part de l'Espanyol i més veient la diferència de categoria dels dos conjunts. Tot el contrari, l'Espanyol va patir de valent.

Els locals van aprofitar aviat una indecisió de Gotor, el jove central del filial blanc-i-blau, que va fer caure Raúl dins de l'àrea. Carlos Martínez va transformar la pena màxima en enganyar Cristian Álvarez. Gotor va continuar mostrant el seu nerviosisme en la jugada següent amb un mal rebuig que per poc sorprèn Cristian Álvarez. L'Espanyol, tot i el gol, tenia el domini del partit, però la bona pressió dels locals dificultava el joc dels blanc-i-blaus. Tot i això, les grans ocasions eren per al Palafrugell i Casagran es va plantar tot sol davant de Cristian, però va picar una vaselina massa alta que se'n va anar per sobre del travesser. L'Espanyol va pujar les revolucions del seu joc i Tamudo i Luis García van gaudir d'un parell d'ocasions i Nakamura, més espès ahir que en el dia del seu debut, va enviar una pilota al pal, però el resultat no es movia gràcies a l'encert de Sepu II. Callejón va agafar el relleu amb dos xuts que va blocar el porter local en una nit màgica per a ell. Finalment, l'allau ofensiva blanc-i-blava va tenir el seu premi a l'hora de partit gràcies a un potent xut que, ara sí, Sepu II no va poder aturar. L'empat semblava un fet, però una gran jugada de Sahar, el millor del partit, va servir perquè Alonso fes el gol del triomf.

PALAFRUGELL
1
ESPANYOL
2
PALAFRUGELL:
Sepu II, Vila, Alsina, Pastor, Pitu, Ponsa, Frigola, Gálvez, C. Martínez, Casagran i Raúl. També van jugar: Alsina, Dunjó, Juanito, Cenizo, Montoliu, Jofra, Puig, Touray, Codolar, Pau, Ortega, Erik Jimenez, Drago.
ESPANYOL:
Cristian, Pillud, Gotor, Pareja, Ángel, Moisés H., Román, Nakamura, Verdú, Luis García i Tamudo. També van jugar: Chica, V. Ibáñez, David Garcia, Callejón, Lola, Ben Sahar, Coro, Jarque, Iván Alonso i Víctor Ruiz.
GOLS:
1-0 (17') Carlos Martínez. 1-1 (59') Moisés Hurtado; 1-2 Ivan Alonso, de penal (86')
ÀRBITRE:
Escaleras Aguilar.
T.G.:
Raúl (45'), Cenizo (57').
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
Partit commemoratiu del centenari del Palafrugell. Uns 3.000 espectadors van veure el partit en directe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.