Espanyol

Il·lusions a contracorrent

El conjunt blanc-i-blau avalua el seu canvi d'imatge al Bernabéu, on no guanya des del 1996, contra un Madrid amb l'orgull ferit; Sergio García torna després de la sanció

REAL MADRID


ESPANYOL


L'Espanyol juga contra tots els factors aquest vespre al Santiago Bernabéu. Contra la història –que dicta que no guanya a Chamartín des del 1996–, contra l'ànsia de demostrar que l'equip ha canviat de rumb des de l'arribada de Javier Aguirre i, sobretot, per l'imperiosa necessitat de sumar amb assiduïtat per recuperar el color en la classificació.

Conscient de les virtuts d'un rival ferit però encara perillós amb espais, l'Espanyol mantindrà la premissa que ha governat el seu joc en els últims partits. Ajuntar molt les línies, ser solidaris en les ajudes defensives i, a partir d'aquesta solidesa defensiva, esperar les possibilitats que li pugui presentar el partit, amb l'optimisme que desperta el retorn de Sergio García després de la seva sanció. Devot confés de l'atacant del Bon Pastor, Javier Aguirre té dipositada molta fe en ell i un rol diferent al que tenia amb Mauricio Pochettino, acostumat a jugar a la banda. “Perfectament pot jugar de davanter centre, de meitat de camp cap endavant es pot adaptar perfectament a qualsevol posició, però és un jugador que pateix defensant i per això no volem sacrificar-lo perseguint laterals amunt i avall”, va esbossar el tècnic mexicà, en una decisió que té efectes col·laterals, com l'absència de Samuele Longo en l'expedició, per primera vegada per decisió tècnica: “Entenem que amb Sergio i Christian [Stuani] tenim prou davanters.” En la seva travessia per canviar la imatge de l'equip, Aguirre ha tornat a sacrificar els migcampistes més creatius que té en la plantilla, Cristian Gómez i Sergio Tejera, mentre que per primer cop ha sol·licitat la presència de l'hàbil Christian Alfonso.

Mou, amb poca pólvora

Amb Higuaín lesionat, José Mourinho va reconèixer que Benzema ho té molt difícil per estar present contra l'Espanyol a causa d'una dolença física, un nou contratemps que deixa molt tocada la línia ofensiva blanca. El portuguès haurà de decidir si opta per Ronaldo com a punta de llança o si dóna l'alternativa a Morata.

REAL MADRID: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Alonso, Khedira, Modric, Özil, Callejón i Ronaldo. ESPANYOL: Casilla, Javi López, Colotto, Moreno, Víctor Álvarez, Forlín, Víctor Sánchez, Wakaso, Verdú, Simão i Sergio García. HORARI: 19 hores (C+L i GolT) a l'estadi Santiago Bernabéu. ÀRBITRE: Mateu Lahoz (col·legi valencià).
Aguirre, amb la seva experiència i coneixement, sabrà aprofitar la feina que ha fet Pochettino i traurà resultats
José Mourinho
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Hem d'estar junts i fer un partit complet des del punt de vista anímic, físic i tàctic. Si juguem a camp obert patirem més del compte
Javier Aguirre
TÈCNIC DE L'ESPANYOL

Cristian Álvarez no ha viatjat

Cristian Álvarez va exercitar-se novament al marge dels seus companys i no serà sota els pals aquest vespre al Santiago Bernabéu. Com ja va succeir la temporada passada, serà el català Kiko Casilla qui s'encarregui de defensar la porteria de l'Espanyol mentre Germán Parreño, porter del filial, ocuparà un lloc a la banqueta per primera vegada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.