Espanyol

L'Osasuna ajorna el somni europeu de l'Espanyol (1-2)

L'equip català domina durant la primera part, però un gol al final d'aquesta i un altre a l'inici de la segona sentencien el partit

En gol d'Álvaro resulta insuficient per redreçar el partit

L'Osasuna ha arribat a Cornellà-El Prat com un equip nefast a domicili, però s'ha endut els tres punts de l'estadi català arrabassant el somni europeu a l'Espanyol, amb dos gols de Lamah i Nekounam que han arribat just al final del primer temps i al principi de la segona part.

Fins al moment del primer gol l'Espanyol, que ha sumat la seva segona derrota a casa, havia marcat el ritme. Però dues accions puntuals han trencat la seva desimboltura. De res ha servit l'1-2 d'Álvaro: el quadre pamplonès s'ha limitat a adormir la pilota i a esperar el xiulet final de l'àrbitre, que no ha vist mans a l'àrea visitant després d'un tret de Weiss en el 64.

Fitxa tècnica

1- Espanyol: Cristian Álvarez; Galán, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac; Forlín (Baena, min.46), Cristian Gómez (Christian Alfonso, min.75); Weiss, Romaric (Thievy, min.46), Verdú i Álvaro.

2- Osasuna: Andrés Fernández; Damià, Rubén (Roversio, min.70) Miguel Flaño, Satrústegui; Puñal, Nekounam; Cejudo (Nino, min.70), Raúl García, Lamah (Lolo, min.76) i Ibrahima.

Gols: 0-1: Lamah, min.43. 0-2: Nekounam, min.51. 1-2: Álvaro, min.55.

Àrbitre: Gónzalez González (comitè castellanolleonès). Ha expulsat Satrústegui (min.45 i min.74). Ha amonestat Forlín (min.27), Damià (min.36), Raúl Rodríguez (min.58), Verdú (min.86), Puñal (min.88), Thievy (min.91) i Nekounam (min.92).

Incidències: partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga disputat a l'estadi de Cornellà-El Prat davant 24.052 espectadors.