Esports

futbol

barça

Bartomeu assegura que el Barça superarà els 100 milions d'inversió en jugadors 

Tot i que encara es podria fitxar un altre jugador, el president blaugrana considera que, en aquests moments, tenen “la millor plantilla del món”

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, s'ha referit a la solvència econòmica del club durant una intervenció al Congrés Mundial de Penyes i ha assegurat que “possiblement” l'entitat blaugrana superarà els cent milions d'euros d'inversió en fitxatges, fet que suposa que encara farà una incorporació més.

Amb els fitxatges de Samuel Umtiti, Lucas Digne, André Gomes, Denis Suárez i la pujada al primer equip de Sergi Samper -tots ells han estat presents uns minuts al Congrés de Penyes-, el Barça ha invertit uns vuitanta milions d'euros, de manera que en destinaria més de vint a la contractació d'un altre futbolista, segurament un davanter.

Pel que fa als fitxatges realitzats, Bartomeu ha comentat que són “gent jove, de 22 anys”, però “futbolistes contrastats a nivell futbolístic”. El president del Barça ha assegurat que s'està creant “un equip de futur” i ha recalcat que els blaugrana tenen “la millor plantilla del món”.

S'ha referit als esforços econòmics realitzats l'entitat per rebaixar el deute i ha admès que l'any judicial “ha estat molt mogut” i amb “molts temes oberts”. “Volem tancar carpetes sense pressa. Defensarem els jugadors fins on faci falta”, ha assegurat el dirigent blaugrana, que ha qualificat l'últim any “d'inoblidable” pels quatre títols aconseguits. 

“Ens hem divertit i el nostre trident ha batut rècords estratosfèrics. Hem viscut un any inoblidable, amb 4 títols que diuen molt de la competitivitat del Barça”, ha assegurat el dirigent blaugrana.

L'autocrítica ha arribat per part de Bartomeu quan s'ha referit al paper de la seccions de l'entitat. “Hi ha hagut llums i ombres”, ha dit el president del Barça, qui ha recordat que les diferents seccions “no han aconseguit cap títol europeu”. 

El moment culminant de la reunió s'ha produït amb l'entrada de Samper, Digne, Denis i André Gomes. Samper, al club des dels sis anys i ara amb fitxa del primer equip, ha comentat que avui és un dia especial per a ell. “És un somni arribar al primer equip. Estic molt emocionat i il·lusionat amb el nou repte”, ha dit Samper, un discurs que ha compartit Denis Suárez.

El director esportiu, Robert Fernández, ha assegurat sentir-se “molt il·lusionat” amb el nou projecte, però no ha volgut revelar detalls sobre la nova incorporació. “Tenim un equip fantàstic, que ens fa gaudir en cada partit. Segur que serà un any difícil, com tots, però estem preparats”, ha dit.

L'equip blaugrana s'estrenarà a les 19.30 hores d'aquest dimecres amb la presentació davant l'afició al Camp Nou. Una hora després jugarà el trofeu Joan Gamper contra el Sampdoria, un partit que serà el tret de sortida de les celebracions del 25 aniversari de la primera Copa d'Europa aconseguida per l'entitat blaugrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia