Esports

Leo Messi: “Mai hem comès cap infracció”

El davanter blaugrana es defensa de les acusacions de frau fiscal i assegura que sempre ha atès les seves obligacions tributàries

Es mostra molt sorprès per les accions iniciades per la fiscalia, de les quals s'ha assabentat per la premsa

El jugador del FC Barcelona Leo Messi s'ha defensat aquest dimecres a través d'un comunicat a les xarxes socials de la querella presentada per la Fiscalia contra ell i el seu pare, Jorge Horacio Messi, per un presumpte frau fiscal de 4 milions d'euros a Hisenda.

“Sempre hem atès totes les nostres obligacions tributàries seguint els consells dels nostres assessors fiscals, els qui s'encarregaran d'aclarir aquesta situació”, afirma el futbolista argentí.

Messi i la seva família es mostren molt sorpresos per les accions iniciades per la Fiscalia, de les qual s'han “assabentat per la premsa”, perquè, segons afirma en la nota, “mai hem comès cap infracció”.

Segons el fiscal que ha presentat la querella davant el Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gavà, el jugador blaugrana va obtenir entre els anys 2007 i 2009 “importants ingressos” derivats de la cessió dels seus drets d'imatge. A més, hauria “simulat” cedir-los a societats radicades en paradisos fiscals, com Belize o Uruguai, i a altres domiciliades en jurisdiccions de conveniència, com el Regne Unit i Suïssa, especialment permissives amb aquest tipus de societats i amb convenis de doble imposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.