Bojan es retroba amb l'Al Ahly

Bojan es tornarà a enfrontar avui a l'Al-Ahly, l'equip al qual va marcar el seu primer gol el dia del debut

Bojan continua sent molt jove, però ja fa anys que celebra gols amb la samarreta del Barça. Si d'algun té un record especial, al marge del de la final de la copa del Rei d'enguany, és del seu primer gol amb el primer equip, que a més a més va ser en el dia del debut. Millor, impossible. El destí ha volgut que avui Bojan es retrobi amb el conjunt egipci de l'Al-Ahly, la seva primera víctima, en el torneig de la Wembley Cup. Aquell gol que va marcar quan només tenia 16 anys, 7 mesos i 26 dies, va ser l'inici d'allò en què s'ha convertit avui dia Bojan, un futbolista prometedor però alhora consagrat, amb un palmarès envejable i amb moltes ganes de continuar aprenent i triomfant. «Contra l'Al-Ahly vaig fer el meu primer gol i mai ho oblidaré. Quan m'ho van dir em va sobtar. Tinc molt bons records d'aquell dia», va explicar ahir en roda de premsa.

En aquesta estada a Marlow, el de Linyola gairebé es podria considerar com un veterà, ja que la gran majoria de jugadors provenen del juvenil i del filial blaugrana. Per ell aquest fet és «històric» i «únic» i es va mostrar molt orgullós de la confiança que té el club vers els jugadors formats al planter. «Va quedar demostrat que els de casa poden ser molt útils. Vam jugar a un nivell altíssim i se'ls ha de felicitar», va dir. Com ell, tots esperen tenir oportunitats al llarg d'una temporada que serà molt llarga i amb reptes molt importants i complicats. Bojan espera tenir més minuts perquè, segons va revelar, Guardiola li ha assegurat que «hi compta» per aquesta temporada. Fent-li costat ja no hi haurà Samuel Eto'o, al qual ha d'agrair moltes coses, però en canvi tindrà un superclasse com a nou company: Zlatan Ibrahimovic. «Té una qualitat enorme. Segur que farà grans coses al Barça.»

I del principal rival, el Real Madrid, què en pensa? Doncs que és innegable que s'ha reforçat molt bé però que continua estant per sota del Barça. «Ja vaig dir que el Madrid havia fitxat bons jugadors però, mentre no en fitxi cap del Barça, serem millors», i va afegir que si li fan escollir una trio atacant no té dubtes a quedar-se amb Messi, Ibrahimovic i Henry.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.