Barça

Tito tornarà a parlar demà

Pas endavant. El tècnic compareixerà davant els micròfons per protegir l'equip després del cop de Munic i donar respostes al barcelonisme

Tito Vilanova no surt a atendre els mitjans de comunicació des del 19 de gener, en la roda de premsa posterior a la derrota en la lliga al camp de la Real Sociedad (3-2). Aquella compareixença pública a la sala de premsa d'Anoeta per valorar els motius del que aleshores va significar la primera desfeta de la temporada en la competició domèstica va ser l'última vegada que el tècnic de Bellcaire d'Empordà es va asseure davant els micròfons. 97 dies després, Tito tornarà a escena. L'entrenador del FC Barcelona tornarà a parlar demà davant els mitjans. Ho farà, a dos quarts de quatre de la tarda, a la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper, abans de viatjar cap a territori basc, en la compareixença prèvia al partit de lliga de dissabte a San Mamés contra l'Athletic (18.00 h) i en el preludi d'una jornada en què l'equip blaugrana es podria proclamar campió de lliga si és capaç de guanyar en la seva visita a la Catedral i si l'etern rival perd en el derbi contra l'Atlético de Madrid.

D'ençà del seu retorn de Nova York, el 26 de març, Tito Vilanova s'ha reintegrat amb certa normalitat a la dinàmica de treball del primer equip, tant en els entrenaments com dirigint els partits des de la banqueta, però havia preferit continuar delegant la tasca d'atendre els mitjans de comunicació a la seva mà dreta, Jordi Roura. Vilanova, però, tornarà demà a la primera línia mediàtica.

El tècnic blaugrana ha decidit fer un pas endavant i donar la cara just tres dies després de la clatellada patida a Munic. El barcelonisme està tocat anímicament després del 4-0 encaixat a l'Allianz Arena contra el Bayern de Munic en l'anada de les semifinals de la Champions i necessita el retorn del líder del vestidor. Calen respostes i Tito ha decidit donar-les. La situació ho requereix, perquè malgrat que la lliga està gairebé guanyada, la virtual eliminació d'Europa ha estat un cop duríssim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.