Barça

L'aventura italiana de Bojan Krkic no convenç

Pocs minuts de joc. El jove davanter de Linyola, cedit pel Barça, no està jugant tant com esperava en la seva aventura italiana, ni a Roma ni a Milà

Les aventures a l'estranger són un dels moments més esperats pels joves, i a Bojan Krkic li va arribar amb només 20 anys. La seva poca presència en el Barça de Pep Guardiola i, en especial, tal com ha explicat en més d'una ocasió, el fet de no haver jugat en la final de Wembley, ni tan sols els darrers cinc minuts de partit, van fer que el futbolista català decidís emprendre una nova aventura. L'estiu del 2011 va marxar cap a Roma, i un any després va fer les maletes cap al nord, on el Milan el va demanar. Massimiliano Allegri confiava que el jove de Linyola aportaria tota la qualitat amb què va despuntar a can Barça i que, en ocasions comptades, va mostrar a la capital italiana.

Bojan Krkic, però, no està rendint com s'esperava. En la lliga, l'exblaugrana només ha disputat 16 partits, cinc dels quals des de l'inici, i ha fet tres gols. En la copa només ha jugat dos partits, un de titular. En canvi, la Champions League és la competició en què Bojan ha tingut més presència. Dels sis partits que el Milan ha jugat fins ara –tots de la fase de grups– n'ha jugat cinc. Allegri no li ha donat la continuïtat que el català desitjava, però el davanter tampoc ha respost a les expectatives. Només ha aconseguit marcar tres gols aquesta temporada tot i que va arribar, i se'l considera, un gran golejador, com va demostrar en el planter blaugrana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.