Barça

“Un any més tard, aquí estic”

Tito Vilanova Tècnic del Barça

“D'aquí a dos dies farà un any que em van operar. I un any més tard, aquí estic.” Paraula de Tito Vilanova. El 22 de novembre del 2011, l'aleshores ajudant de Guardiola a la banqueta del Barça, era operat d'urgència de la glàndula paròtide a la Vall d'Hebron. I gairebé un any després d'aquell mal tràngol, el tècnic de Bellcaire d'Empordà segellava ahir la classificació matemàtica del FC Barcelona per als vuitens de final de la lliga de campions, gràcies a la victòria incontestable al camp de l'Spartak. Coses de la vida.

Vilanova, que continua signant un inici de curs per emmarcar, tant en la lliga com en la Champions, va elogiar en la roda de premsa la feina de l'equip en un partit complicat per les necessitats del rival i les condicions climatològiques: “Els jugadors han demostrat una vegada més que són molt grans. No era fàcil adaptar-se al fred, a la gespa artificial..., però hem fet un partit molt seriós i se'ls ha de felicitar.” “Sabíem la importància d'aquest partit i veníem amb la intenció de deixar la classificació solucionada i ho hem fet”, va afegir.

El tècnic blaugrana es va tornar a treure el barret davant Leo Messi, però com ja va fer el dia del Saragossa, va assegurar que l'argentí juga per al bé de l'equip, abans de mirar pels rècords personals: “En Leo no juga pels rècords, juga per ajudar l'equip a guanyar. Ara, quan et diuen que ha fet 80 gols, t'ho han de dir dos cops perquè costa d'assimilar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.