Barça

Uns 25.000 aficionats podran veure el clàssic al cinema

El partit podrà veure's en alta definició i amb so ambient sense comentaris a 73 cinemes de tot l'Estat

També quedarà inaugurada la temporada dels partits al cinema

Uns 25.000 aficionats de tot l'Estat podran seguir al cinema el clàssic que enfrontarà el Barça i el Madrid el proper dilluns. El partit podrà veure's en alta definició i amb so ambient sense comentaris a 73 cinemes diferents, segons ha informat Mediapro, propietària dels drets del partit.

Les cadenes que exhibiran el partit en alguna de els seves sales són Cinesa, Yelmo, Kinépolis, Vircas, Dreams Palacio de Hielo, ACEC, Circusa i Arinco. Podrà veure's a més de 40 localitats de diferents territoris de l'Estat i a Catalunya s'exhibirà a Abrera, Barcelona, Gavà, Girona, l'Hospitalet, Mataró, Mollerussa, Palamós, Sant Cugat i Terrassa.

Amb la disputa del clàssic al Camp Nou també quedarà inaugurada la temporada dels partits als cinemes, que ja es va experimentar fa dues lligues. La productora audiovisual també ha informat que les sales de cinema escolliran un partit per ser visionat a les seves sales.

En la temporada 2008-2009, l'enfrontament entre el Barça i el Reial Madrid va registrar plens a totes les sales de cinema on es va emetre.

Segons Mediapro, la retransmissió en alta definició suposa “gaudir de tota l'emoció del futbol a la gran pantalla amb una gran qualitat d'imatge”, mentre que el so Dolby Digital sense locució “permet submergir-se plenament en el partit i arribar a apreciar sons, com el de la pilota al camp, impossibles de sentir des de les grades”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.