Barça

Adéu, Ibra

El jugador suec marxà cedit aquesta temporada per després ser traspassat definitivament al Milan

Zlatan Ibrahimovic ha deixat de ser aquesta nit jugador del Barcelona i es convertirà a partir de demà en nou futbolista del Milan.

Finalment, el jugador suec marxarà cedit aquesta temporada i l'entitat italiana es farà càrrec de tota la seva fitxa.

A partir de l'1 de juliol del 2011 l'equip italià té l'obligació de comprar els seus drets pels següents quatre anys i abonar a l'entitat catalana 24 milions d'euros com a traspàs definitiu.

Així ho han acordat aquesta nit, després d'una reunió de més de cinc hores, el representant del Milan, el vicepresident Adriano Galliani, i el president del Barça, Sandro Rosell, a les oficines del FC Barcelona.

L'ariet suec va arribar al Barça la temporada passada provinent de l'Inter de Milà. El seu fitxatge va representar el traspàs més car de la història del club. El Barça va pagar una mica més de 40 milions d'euros, més el traspàs de Samuel Eto'o, que es va taxar en 20 milions d'euros.

Però un any després problemes gravíssims, com així va determinar Guardiola, sense concretar de què es tractava, han portat al club català a prescindir dels seus serveis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.