Ferrer obre la porta a Godall i Sala i Martín

Està satisfet de tenir el suport de Joan Laporta, però diu que no ha canviat la seva idea inicial i que ell liderarà la candidatura

El vicepresident de patrimoni del Barcelona i candidat continuista a les eleccions del 13 de juny, Jaume Ferrer, va obrir la porta de la seva candidatura a Alfons Godall i Xavier Sala i Martín, els dos directius que van encapçalar la llista que havia de ser continuista, però a la qual Joan Laporta va acabar retirant el suport per donar-li a Ferrer, perquè Godall volia cedir el seu lloc de número u a Ferran Soriano. «Tots dos han estat persones que s'han significat molt en aquella precandidatura. Els respecto molt. Godall encara deu estar en el procés de resituar-se, però, si ho vol, té les portes obertes per entrar en el nostre equip», va dir Ferrer, que també va estendre la mà a Sala i Martín. Ferrer sap, però, que Sala i Martín té decidit no participar en el procés electoral i que Godall, que ha abandonat el dia a dia del club, difícilment ho farà.

El vicepresident de patrimoni va explicar que Laporta li va donar el suport perquè va aconseguir reunir al seu voltant la majoria de directius, i no va tancar les portes a Marc Ingla, tot i que va deixar molt clar que ell sempre seria el número u i que no s'ha comunicat amb qui va ser el seu company de junta.

Ferrer va reconèixer que els èxits esportius del Barça donen valor al seu grup amb vista a les eleccions i també el fet de tenir el suport de Joan Laporta. El vicepresident de patrimoni va explicar el que espera de Laporta durant el procés: «Espero que continuï exercint de president i que gestioni la campanya amb la idea que sigui exemplar.» Ferrer també va deixar clar que el seu projecte no ha canviat des que té el suport de Laporta i que si guanya serà ell qui exercirà de líder.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.