Milers de seguidors a Piera i Capellades per veure les copes del 2009

Va ser la primera jornada d'una ruta per 110 localitats de tot Catalunya

Només hi falta el trofeu del mundial de clubs, ja que no se'n fan rèpliques

Els trofeus aconseguits pel Barça durant el 2009 van iniciar ahir un llarg periple per tot el territori català amb dues primeres parades a Piera i Capellades. L'autocar que transporta les rèpliques de les cinc copes –la del mundial de clubs s'ha hagut de quedar al museu i no viatja, ja que la FIFA no permet que se'n facin reproduccions, però sí que hi són les de la Champions, la lliga, la copa del Rei i les supercopes d'Europa i d'Espanya–, va arribar al matí a Piera, on també se celebrava el Saló de la Infància i de la Joventut, i de seguida es van formar llargues cues amb centenars d'aficionats que pretenien fer-se una fotografia al costat dels trofeus. Tant a Piera com a Capellades, on es va fer la sessió de la tarda, van ser molts els seguidors que van desafiar el fred i que van esperar torn per veure les copes i l'exposició sobre els 110è aniversari del club que s'ha muntat també dins l'autocar. Tal com s'esperava, va ser l'orelluda, la Champions League aconseguida pels de Guardiola en la final de Roma, la que va atreure més expectació. Els títols dels blaugrana continuaran avui el seu camí en direcció al Bages.

El «tour» continua avui pel Bages

El tour de les copes blaugrana continuarà avui a les localitats de Sant Vicenç de Castellet –de les deu del matí a les dues de la tarda– i Sant Fruitós del Bages –de les cinc de la tarda a les nou del vespre–. Dilluns, l'autocar s'aturarà i a finals de setmana reprendrà el seu viatge per diverses localitats de la demarcació de Tarragona: dijous, a Vila-seca i el Perelló; divendres, a l'Ametlla de Mar i Tortosa; dissabte, a Gandesa i Flix, i diumenge, a Móra d'Ebre i Falset. Fins al mes d'abril, els trofeus assolits durant el 2009 visitaran 110 poblacions, entre les quals hi haurà Perpinyà, a la Catalunya del Nord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.