Més esport

Umbert Almenara s'apunta la quarta

Ciclisme. El bisbalenc va guanyar la quarta prova de la copa gironina de BTT, marcada per les dificultats dels participants per seguir el recorregut

Umbert Almenara (Bicis Esteve) va guanyar la cursa de Llagostera, quarta cita del circuit de la copa gironina de BTT, en què hi va haver més de tres-cents participants.

Almenara es va veure beneficiat per un error del grup d'escapats que lideraven la cursa –estava format per quinze corredors i tenien més de dos minuts d'avantatge respecte als perseguidors que encapçalava el ciclista de la Bisbal– i es va apuntar la victòria amb el líder del circuit, Oriol Colomé, en segon lloc i Jordi Quintanas (Medina Llagostera) tercer i millor júnior de la cursa. Colomé continua encapçalant la classificació gràcies a les dues victòries i els dos segons llocs que acumula.

Xavier Ferrer (Radikal Bikes) va ser el més ràpid en el circuit de 20 km –l'altre era de 35– tot i ser infantil; Josep Duran (Medina Llagostera) va ser segon i Guillem Gassú (Radikal Bikes), tercer. Xavier Ariza es va apuntar la victòria en categoria cadet i Rosa Maria Riera en la categoria elit femenina. D'altra banda, en les curses per a nens i nenes d'1 i 2 km de recorregut hi va haver 90 participants.

El cap de setmana que ve a Sant martí Vell s'hi farà la cinquena de les deu proves del calendari, que ja tindrà una cursa cada cap de setmana fins al 27 de novembre.

220 participants a Porqueres, dimecres passat

B.S.

En la Marxa de Porqueres que van organitzar dimecres el CC Pla de l'Estany i Àngel Marín hi va haver 220 participants, que van recórrer la zona de Rocacorba, el collet d'Asprell, el turó de Can Valentí, el mirador de Sant Patllari i Pujarnol. Francesc Casas (CC Banyoles) es va apuntar la victòria en la volta llarga, de 32 km, amb Joan Ramió (CC Pla de l'Estany) en segon lloc i Josep Bosch en el tercer. Jordi Quintanas (Medina Llagostera) va guanyar la volta de 20 km.