Esports

Gerard dóna vida al Girona amb dos gols

L'equip català fa un pas de gegant en la lluita per la permanència

El Girona ha fet un pas de gegant en la lluita per la permanència gràcies a un Gerard López que en dos minuts ha marcat dos gols i ha donat tres punts al seu equip quan la victòria estava a la butxaca del Castelló.

Poc joc el que s'ha vist durant els primers quaranta-cinc minuts del partit, encara que el que més ho ha intentat ha estat el Castelló. Pocs riscos ha pres un Girona que ha esperat ben situat algun error local.

En el minut 24, Sergio Mantecón ha aprofitat un rebuig de Rafa Ponzo després d'un xut de la frontal de l'àrea de Mario Rosas per obrir el marcador a favor del Castelló.

El Girona ha tret partit dels moments de relaxació dels de Paco Herrera per intentar crear perill sobre la porteria de Carlos Sánchez. L'ocasió més clara l'ha tinguda Matamala amb un xut sec i dur que ha acabat al pal de la porteria castellonenca.

Poc més s'ha vist en l'últim quart d'hora de la primera part, només Leonardo Ulloa ha animat el partit amb unes bones maniobres que han permès que els seus companys creessin perill sobre l'arc defensat per Rafa Ponzo, encara que sense aconseguir el segon gol.

Després del descans, el Castelló no ha buscat tancar el partit malgrat la tranquil·litat amb la qual han jugat els futbolistes del Girona, si bé Javier Salamero ha guanyat la partida a Paco Herrera en donar entrada a Gerard, que en dos minuts, entre el 62 i el 64, ha canviat el marcador, amb dues jugades en les quals ha anotat dos gols.

A partir d'aquí, el Girona s'ha conformat amb un resultat favorable, mentre que el Castelló s'ha mostrat impotent i incapaç de reaccionar davant la derrota.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.