Esports

El Costa Brava 2022 arrenca amb un cartell de luxe

COSTA BRAVA-GIRONA BASKET 2022

El Costa Brava Girona-Basket 2022 arrencarà avui amb una nova participació de luxe d’equips vinguts d’arreu del món i que en dos dies i mig jugaran més de 90 partits a les diferents seus en què es disputaran les competicions. Enguany, hi haurà un total de cinc categories amb més de 40 equips participants. En aquesta edició els partits es distribuiran en set seus diferents, situades a la ciutat de Girona i a les poblacions de la rodalia. A Girona ciutat, als pavellons municipals de Girona-Fontajau, Montfalgars i Palau-sacosta, a més de Sant Gregori, Quart, Salt i Vilablareix.

Com cada una de les edicions que s’han dut a terme fins ara, el cartell del 2022 inclourà diversos equips internacionals, estatals i catalans. Equips vinguts, entre altres llocs, de Kenya, Alemanya, Holanda o Abu Dhabi. A banda dels internacionals, també hi haurà els ja habituals de la península, com ara el San Ignacio o el Valladolid, i de les illes, com el Gran Canària o el Sant Lluís.

La categoria U16 masculina serà la que estarà més repartida, ja que es jugarà entre els pavellons de Fontajau, Palau, Sant Gregori, Montfalgars, Salt, Quart i Vilablareix. Estarà composta de quatre grups amb quatre equips cadascun. Al grup A hi haurà l’Apollo (Holanda), el Sant Lluís (Menorca), l’Argentona i el Mollet. Al B, el Würzburg, el Valladolid A, el Granollers i el Claret Las Palmas. Al C, el Heroes (Holanda), el Valladolid B, la Salle Manresa i el Salt. Al grup D, el Santa Hanna’s (Kenya), el Juventud La Laguna (Tenerife), la Salle Manresa B i el Fontajau. La U16 femenina es jugarà a Salt i hi participaran la Salle Maó, el Banyoles, el San Ignacio, el Sant Lluís i el Granollers. La U14 masculina, que es jugarà entre Palau i Montfalgars, tindrà tres grups: el grup A, amb l’Apollo, el Mollet A, la Unió Girona i el Sant Lluís; el B, amb el Heroes, el Mollet B, el Vic i el Valladolid, i el C, amb el San Ignacio, la Salle Manresa i el Sabadell/Vallès.

A la U14 femenina hi haurà l’Apollo, el Sant Lluís, el GEiEG i el Grup Barna en el grup A, mentre que en el B hi haurà el San Ignacio, el Juventud La Laguna i la Bisbal. Finalment, la categoria U12 masculina es jugarà a Vilablareix i tindrà dos grups: el grup A, amb la JAM Academy (Abu Dhabi), el Valladolid A, el Mollet i el Fontajau, i el B, amb l’Apollo, la Unió Girona, el Vic i el Valladolid B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia