La Penya pateix per vèncer el ViveMenorca per 73 a 75

El ViveMenorca ha estat a punt de vèncer en el segon duel entre equips dels Països Catalans que ha ofert aquest cap de setmana la lliga ACB de bàsquet. Si ahir el Regal Barça va derrotar el Pamesa València, avui la Penya ha aconseguit vèncer els menorquins, però ha estat pels pèls i patint. Al final, un ajustat 73-75 ha barrat el pas al que podia haver estat la primera victòria dels illencs aquesta temporada, en la tercera jornada de la competició.

Els menorquins han anat per davant durant gairebé tot el partit i ha arribat a tenir un avantatge de 16 punts. Els de Badalona s'hi han anat acostant poc a poc, però han se n'han anat al descans amb un resultat de 44-36.

Al principi de la segona part la Penya ha reaccionat definitivament i, sobretot gràcies a Wright, que ha fet 26 punts, ha anat retallant la diferència. Tanmateix, els menorquins no s'han deixat espantar, i al final del tercer quart tornaven a tenir 9 punts d'avantatge. No ha estat fins al final, quan quedaven només 3 minuts i 29 segons de partit, que Wright, amb un triple, s'ha avançat en el marcador, 69-70. Un bon parcial, d'11-22, ha permès finalment la victòria dels badalonins per 73 a 75.