Esports

El Barça s'enfrontarà a l'Stuttgart en els vuitens de final de la Champions

Reial Madrid i Sevilla ho faran contra l'Olympique de Lió i el CSKA de Moscou, respectivament

El Barça s'enfrontarà a l'Stuttgart en els vuitens de final de la Champions. Així ha sortit en el sorteig que s'ha celebrat avui a la seu central de la UEFA a Nyon, on la sort ha determinat que el Reial Madrid haurà de jugar la fase eliminatòria contra l'Olympique de Lió i el Sevilla contra el CSKA de Moscou.

A diferència de les temporades anteriors, els vuitens de la Champions es jugaran en 4 setmanes i no en 2 com fins ara. Així, l'anada es jugarà els dies 16, 17, 23 i 24 de febrer, i la tornada, el 9, 10, 16 i 17 de març.

Els altres emparellaments són l'Olympiacos amb el Girondins de Bordeus, l'Inter amb el Chelsea, el Bayern amb la Fiorentina, el Porto amb l'Arsenal i el Milan amb el Manchester United.

Barça, Reial Madrid i Sevilla jugaran la tornada a casa, perquè van acabar en la passada eliminatòria en primera posició dels seus respectius grups.

El Barça es trobarà l'exblaugrana Alexander Hleb, que actualment juga amb l'equip alemany.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.