Esports

Messi, Iniesta, Xavi, Touré i Alves, a l'onze ideal de 'L'Équipe'

El diari francès torna a escollir entre els millors jugadors del món Alves, Messi i Xavi

Cinc jugadors del Barcelona (Lionel Messi, Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Yaya Touré i Dani Alves) han estat escollits a l'onze ideal del 2009 que el diari L'Équipe publica aquest dilluns.

És el tercer any consecutiu que Alves es converteix en el millor lateral dret, segons el diari, que l'any passat també va seleccionar Messi i Xavi.

El rotatiu considera que Xavi és el "més bell símbol de l'èxit del Barcelona", un jugador que "respira futbol per la seva intel·ligència, la seva qualitat i la seva visió" i li atribueix l'"origen directe o indirecte" de desenes de gols del Barça.

D'Iniesta diu el diari que "sense ell el Barça mai hauria afegit el seu tercer títol de campió d'Europa al seu palmarès" i subratlla que la seva influència va més lluny del gol que va fer arribar l'equip a la final de la màxima competició de clubs europea ja que "comparteix l'organització del joc amb Xavi".

Sobre el Pilota d'Or Leo Messi, el diari reconeix que el "funambulista argentí acumula tots els honors" i el descriu com l'"arma letal del col·lectiu barcelonista".

Amb tot, el diari també es pregunta per què Messi segueix tenint actuacions "discretes" amb la samarreta de la selecció argentina.

El migcampista defensiu Touré, un jugador que ha adquirit "una nova dimensió", completa la llista de barcelonistes elegits pel diari, que també destaca les virtuts de Casillas, porter que repeteix títol com a millor porter del món", des del 2008.

Completen l'onze el serbi Nemanda Vidic (Manchester United), l'anglès John Terry (Chelsea) i el francès Patrick Evra (Manchester United) en la defensa.

El ghanès Michael Essien (Chelsea) acompanya Xavi i Touré al centre del camp mentre que l'ivorià Didier Drogba completa la punta de l'atac, amb Iniesta i Messi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.