Esports

Toni Bou guanya la primera prova del Mundial de Trial

Bou, campió vigent queda per davant de Raga i Fujinami a Luxemburg

El català Toni Bou (Montesa) ha iniciat avui la defensa del títol mundial de trial a l'aire lliure, de motociclisme, amb una treballada victòria en la prova inaugural, disputada a Ettelbruck (Luxemburg).
 
El pilot de Piera, vigent campió, ha hagut d'esforçar-se al màxim sobre un terreny relliscós i de notable dificultat, especialment a la primera volta. Ha acabat primer per davant d'Adam Raga (Gas Gas) i el japonès Takahisa Fujinami (Montesa).
 
Fujinami ha liderat part de la prova i ha acabat el primer gir empatat a 25 punts amb el seu company d'equip. En la segona ronda, el japonès ha comès algun error que si bé l'ha apartat de la lluita per la victòria no li ha impedit aconseguir la tercera plaça del podi. Els resultats de Bou, primer líder del mundial, i Fujinami han situat Montesa al capdavant de la classificació de marques.
 
"Ha estat un trial molt dur i en el que ens ha costat molt ajustar la moto a les condicions del terreny, que patinava molt. L'equip ha fet un gran treball i aquesta victòria ha estat la millor recompensa", ha indicat Bou. "Adam [Raga], a més, ens ha tornat a pressionar i ha deixat ben clares les seves intencions. Ens espera un campionat emocionant, nosaltres l'hem començat bé i, com dic sempre, anirem pas a pas", ha afegit.
 
Laia Sanz, tretzena a la Júnior
Laia Sanz (Montesa-HRC Cota 4RT), que el dia anterior es va imposar en la primera prova del Campionat del Món femení, ha acabat tretzena entre els participants a la Copa del Món Júnior, en la qual han quedat primer i segon  Alexz Wigg i Alfredo Gómez, tots dos amb Montesa.

La segona prova puntuable per al Campionat del Món de Trial es disputarà diumenge que ve, dia 6 d'abril, a Bangor (Irlanda).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.