Esports

L'expedició 'disCAPACITADOS' entrena a La Molina amb l'objectiu de ser la primera en creuar l'Antàrtida

ALT PIRINEU I ARAN

L'expedició 'disCAPACITADOS' ha arribat a la Cerdanya per entrenar a les muntanyes de La Molina, a 2.300 metres d'altura, al pic de Puigllançada, en unes condicions de temperatura i ventades que s'acosten en les que tindran al pol sud quan allà faci "bon temps".

L'objectiu d'aquest equip de persones amb discapacitats físiques és de ser els primers del món en creuar l'Antàrtida sense cap ajuda, en 25 dies, fent uns 20 quilòmetres diaris arrossegant trineus de 40 quilos cada un. L'expedició va néixer com una iniciativa del periodista Juan Señor, que fa quatre anys va organitzar una expedició al pol sud per recaptar fons per la síndrome de down; i el seu company de professió Ramón Larramendi.

Com que l'expedició va ser "molt favorable", Señor va decidir impulsar una altra expedició, però aquesta vegada feta per persones amb discapacitats per aconseguir una fita mundial: la de ser els primers discapacitats en travessar el pol sud.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.