Economia

Disbesa distribuirà també per a grans cadenes d'hostaleria i restauració

El grup de distribució de begudes i alimentació de Maçanet de la Selva crea una nova unitat especialitzada per a l'hostaleria organitzada

El grup gironí Disbesa-Darnés, líder a l'Estat en la distribució de begudes i alimentació en el canal d'hostaleria independent, vol fer el salt a l'hostaleria organitzada, és a dir, ser també distribuïdor de grans cadenes d'hotels i restaurants i col·lectivitats. Per aconseguir-ho, ha creat Disbesa Food Service (DFS), que, aprofitant la seva estructura, els mitjans (1.100 vehicles propis) i els centres de distribució (33) actuals, vol fer un salt logístic que li permeti oferir un servei integral a qualsevol empresa del conjunt de l'Estat. El nou departament ha comportat la creació de 20 llocs de treball nous i segons càlculs de la companyia aportarà unes vendes d'uns deu milions d'euros el primer any.

El nou departament, destinat a cadenes d'hotels, cadenes de restaurants i col·lectivitats, s'ha constituït sobre la base del fons de comerç que el grup ha adquirit de l'empresa Juroge, situada a Sabadell, Madrid i Sevilla. Segons les previsions de la companyia, el nou departament aportarà unes vendes de 10 milions d'euros el primer any de funcionament. L'hostaleria a Espanya es divideix en hostaleria capil·lar o independent (que representa un 80% del consum total en hostaleria) i hostaleria organitzada (amb el 20% aproximat del volum però amb previsió de creixement). Disbesa-Darnés és líder nacional en distribució en el canal d'hostaleria independent i amb la creació d'aquest nou departament. El conseller delegat Josep Darnés indica: “El grup fa un salt cap al client organitzat, que fins ara ateníem només als seus territoris i amb servei de repartiment d'algunes begudes. Ara satisfarem les seves necessitats de manera més integral i a tot el territori espanyol.” Segons el conseller delegat Fèlix Santaeulàlia, el grup vol “adaptar l'organització a les necessitats específiques de cada tipologia de client i producte”.

Els darrers anys, el grup ha crescut ubicant-se a nous territoris i avui disposa de 33 centres de distribució i 1.200 empleats a Catalunya, Madrid, l'àrea de Llevant i Andalusia. L'empresa també té des del mes de març un servei de compres en línia: www.disbesa.com.

LES XIFRES

10
milions d'euros
és la quantitat que la companyia preveu que aporti el nou departament, Disbesa Food Service.
1.200
empleats
té el grup Disbesa a les seves seus de Catalunya, Madrid, l'àrea de Llevant i Andalusia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona