Miquel Alimentació compra als proveïdors catalans productes per més de 198 milions en sis mesos

Miquel Alimentació Grup ha comprat als seus proveïdors catalans, en sis mesos, productes per un cost de més de 198 milions d'euros. Segons destaquen els responsables del grup, aquesta xifra, que és força similar a la del mateix període de l'any passat, demostra que Miquel Alimentació «manté un ferm compromís amb productors i fabricants de Catalunya».

L'empresa, amb seu a Vilamalla, gestiona la seva activitat comercial amb la col·laboració de 653 proveïdors catalans. L'import dels 198 milions fa que Catalunya se situï en el primer lloc del rànquing a l'Estat espanyol pel que fa a compres realitzades per Miquel Alimentació per proveir els establiments del grup, durant el període de gener a juny del 2009.

Per zones, de la suma de 198 milions d'euros, en corresponen 166,9 milions a les comarques de Barcelona, amb un total de 429 proveïdors. A les comarques gironines, en pertoquen 20,4 milions, amb 144 proveïdors. A les de Lleida, 6 milions d'euros, amb 26 proveïdors; i a les de Tarragona, 4,7 milions, amb 54 proveïdors.

A Catalunya, Miquel Alimentació Grup té 23 autoserveis a l'engròs, 333 supermercats, entre els propis i les franquícies, i 1.532 clients a la divisió de venda tradicional majorista, que està formada pels clients de venda al detall, per les cadenes de supermercats independents, pels majoristes, els distribuïdors i la restauració organitzada.

A les comarques de Girona hi ha 5 autoserveis a l'engròs Gros Mercat, 38 supermercats Suma, 30 supermercats Pròxim i 710 centres i clients de línia majorista, segons les darreres dades facilitades ahir pel grup.

Per aquest any 2009, Miquel Alimentació té previst facturar un total de 1.088 milions d'euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.