Economia

Mapel preveu créixer un 3% aquest any

L'empresa de Porqueres va comprar el 2010 dues empreses del sector

L'empresa Mapel de Porqueres, dedicada a la venda a l'engròs de material elèctric, preveu créixer un 3% aquest any tot i la crisi i arribar als 4,5 milions d'euros. El 2010 va ser un any rellevant per a Mapel ja que va adquirir l'empresa Tagisa de Girona i Comel d'Osca i això li va permetre augmentar un 20% l'activitat.

Actualment, té una plantilla de vint treballadors i una clientela de 650 empreses, que assessora i forma perquè siguin més competitives. “Si ells creixen, nosaltres creixem amb ells”, va explicar el gerent, Joaquim Vidal i Vidal, que ahir va rebre la visita del delegat del govern a Girona.

Mapel-Tagisa està especialitzada en el sector elèctric i industrial en dues àrees: per una banda, la distribució de material elèctric, terciari, industrial i residencial i d'il·luminació industrial, i, per l'altra, la distribució de material d'automatització industrial per a fabricants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.