Economia

Un home en vaga de fam per reclamar 43 milions a l'empresa Miquel Alimentació

Un ciutadà xilè veí de Mollerussa (Pla d'Urgell) va començar ahir una vaga de fam davant dels jutjats de la capital del Segrià per reclamar a la companyia de Girona Miquel Alimentació el pagament de 43 milions d'euros que ha sol·licitat per via judicial.

El jutjat d'instrucció número 5 de Lleida ha admès a tràmit la denúncia d'Óscar Silva, empresari de 32 anys, que acusa Miquel Alimentació de quedar-se amb el seu negoci d'hoteleria per a creuers.

Silva va crear el 2006 l'empresa Supplier Marítim, amb la qual va arribar a acords amb la companyia de Girona a la qual ara acusa de quedar-se amb el seu negoci, situació que l'ha obligat a desprendre's de tots els seus béns i per la qual és a punt que els bancs li embarguin la casa, segons ha explicat a Europa Press.

Silva passarà els dies a la porta dels jutjats de Lleida i les nits a casa seva fins divendres, dia en què es traslladarà al port de Barcelona per continuar-hi la seva vaga de fam.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.