Economia

Figueres es promociona a Fitur i al Círculo de Bellas Artes

Figueres inicia a Madrid, amb motiu de FITUR 2024, una campanya de promoció cultural i turística de la ciutat i de la figura de Salvador Dalí, que es presentarà també al llarg d’aquest any a Barcelona i París. El primer dels actes de promoció ha tingut lloc aquest vespre al Círculo de Bellas Artes de Madrid amb una recepció institucional organitzada per l’Ajuntament de Figueres i la Fundació Gala-Dalí per exposar els principals atractius dalinians de la ciutat per aquest 2024.

L’acte, conduït per Tània Tapia, corresponsal a Madrid d’El Matí de Catalunya Ràdio, ha comptat amb els parlaments de Carmen Páez, directora general de Industrias Culturales, Propiedad Intelectual y Cooperación (Ministerio de Cultura); Montse Aguer, directora dels Museus de la Fundació Gala-Salvador Dalí; Mariona Seguranyes, regidora de Cultura, Patrimoni i Turisme Cultural de l’Ajuntament de Figueres i Jordi Masquef, alcalde de Figueres i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

En el marc de la recepció s’ha presentat la campanya “Casa Natal Salvador Dalí: de Figueres al món”, pensada pel període de Setmana Santa i estiu 2024, i que dona continuïtat al desplegament promocional dut a terme amb motiu de la inauguració de la Casa Natal, el passat 20 d’octubre, sota el lema “Obrim les portes de Dalí” i “On tot va començar”.

Per aquesta nova campanya s’ha rodat un espot promocional dirigit per David Pujol, director de cinema i autor, entre altres, del documental “Esperando a Dalí” (2023). L’espot, que es pot veure en català i castellà i està subtitulat en anglès i francès, pren com a protagonistes la ciutat de Figueres i la figura emblemàtica del geni empordanès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
economia

Es preveu una campanya de fruita de pinyol “correcta” tot i una caiguda de la producció

Lleida
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona

Circuits en funcionament

L’Hospitalet de Llobregat

Fer obsolet el residu

Barcelona
Mar Reguant
Economista i premi nacional de recerca al talent jove de la FCRI

“L’energia barata ja hi és, però cal repartir millor els beneficis”

Barcelona

Casa Jové celebra 150 anys amb l’entrada a Tarragona

Barcelona

Recreacions virtuals de cors perquè els cardiòlegs assagin

Barcelona
Contra xifrada
Anna Pinter Pla

Un bon àpat per la inclusió