Economia

Nestlé manté l’aposta per la sostenibilitat

La fàbrica de cafè soluble i càpsules de Nestlé a Girona ha reduït en més d’un 40% els kg de CO2 per tona de producte elaborada i en un 35% els m3 d’aigua per tona produïda entre el 2010 i el 2020. Una de les mesures adoptades per aconseguir-ho ha estat la instal·lació d’una caldera de biomassa que utilitza els pòsits de cafè obtinguts de l’elaboració de cafè soluble per a l’obtenció de vapor i ha suposat reduir en un 25% el consum de gas natural, segons informa la companyia en un comunicat. D’aquesta manera, l’empresa fomenta la sostenibilitat del cafè a tota la seva cadena de valor.

Segons Nestlé, està treballant per garantir que el cafè que produeix es faci de manera responsable i sostenible, tot això s’està treballant des del 2010 a través del seu programa Nescafé Plan, que ha ampliat a nivell global amb la seva nova iniciativa Nescafé Plan 2030.

Així mateix, explica que les fàbriques de cafè de Nestlé a Catalunya, ubicades a Girona i a Reus, han apostat per la sostenibilitat i el respecte al medi ambient al llarg de la darrera dècada. Així, indica que tota l’energia elèctrica que es compra en aquests centres de producció prové de fonts renovables. A més, ambdues factories són considerades zero residus a abocador, en minimitzar-ne la generació i fomentar la seva reutilització, reciclatge o valorització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia