Economia

Els càmpings homenatgen el fundador del Treumal

Premien, a més de Cabeza, exdirector del Cala Gogó, la periodista Imma Bosch

El vuitè premi Jaume Genover i Roig de l’Associació de Càmpings de Girona ha estat atorgat enguany a Josep Maria Cabeza, que va morir recentment i durant molts anys va ser propietari del càmping Treumal de Calonge. El premi s’ha atorgat per la seva trajectòria, que va ajudar a posicionar els càmpings gironins en el lloc actual, i per la seva implicació constant amb l’associació.

A través dels viatges a les fires internacionals, Cabeza, que anteriorment havia dirigit el Cala Gogó també al municipi, va mantenir des dels inicis molts vincles amb l’associació i sempre anava a les juntes i col·laborava amb l’entitat.

El 1983, Cabeza va impulsar el nou càmping Treumal amb altres socis inversors, i de les 400 parcel·les inicials, actualment en té 517 i ofereix capacitat per a 1.500 persones. El 2010, el negoci va rebre la distinció DCC com la més ben valorada a l’Estat espanyol.

Nou premi Girocamping

D’altra banda, l’entitat també ha estrenat aquest 2022 el premi Girocamping, que reconeix la trajectòria professional de persones i el seu suport al sector. La primera guardonada ha estat la periodista Imma Bosch, redactora d’El Punt Avui durant 42 anys. El president de l’Associació de Càmpings, Miquel Gotanegra, va agrair a Bosch la seva “col·laboració constant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia