Economia

societat

1.856 peticions d’ajut per descarbonitzar la flota de transport

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha rebut 1.856 sol·licituds per aspirar a les ajudes per a la descarbonització de flotes de transport de viatgers i mercaderies per carretera.

Es tracta de la convocatòria de subvencions dirigides a grans empreses, pimes i autònoms que es va obrir el mes de març passat, l’objectiu de la qual és la renovació de les flotes de vehicles pesants i l’impuls de la tecnologia elèctrica o d’hidrogen, ha explicat aquest divendres el departament en un comunicat.

Les ajudes van destinades al desballestament de vehicles, l’adquisició de vehicles d’energies alternatives, la transformació de motors dièsel o gasolina en motors d’electricitat, la instal·lació d’infraestructures de recàrrega per a vehicles pesants i l’adquisició de semiremolcs per a autopistes ferroviàries. Hi poden aspirar grans empreses, pimes o autònoms. Fins ara el departament ha resolt favorablement 500 sol·licituds.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia