Economia

GiFood creix en usuaris i estudia arribar a Fornells

Té més de 5.000 usuaris registrats i es dedica a la distribució de menjar a domicili

La plataforma digital de repartiment de menjar a domicili GiFood Delivery disposa actualment de més de 5.000 usuaris i més d’una quarantena de restaurants. Tot i que actualment la majoria de comandes s’entreguen a la ciutat de Girona, també reparteixen a Vilablareix, Salt, Sarrià de Ter i Sant Gregori i estan estudiant ampliar el servei i arribar també a Fornells de la Selva.

GiFood Delivery és un projecte gastronòmic i empresarial, impulsat per Albert Canyades i Cinta Rosell, que va néixer en plena pandèmia –l’octubre del 2020–, “després de veure la problemàtica que tenien els restauradors, que estaven limitats per les restriccions i per millorar el que feien les grans plataformes”. Van muntar una aplicació mòbil per col·laborar amb restaurants de la ciutat de Girona, als quals els compren els productes que s’ofereixen a través de l’app, per vendre’ls a l’usuari final afegint-hi el servei tecnològic i logístic per a la seva entrega. A l’app també hi ha una opció take away, amb la qual es pot fer una comanda des de qualsevol municipi i recollir-la al restaurant.

Van començar amb tres bicicletes elèctriques, sis restaurants i tres treballadors i actualment ja disposen d’un equip de 10 persones, que tenen “un contracte laboral i un sou just”, tres motos elèctriques de la marca Silence i vuit bicicletes elèctriques. I els restaurants són de diferents tipus de cuina: mediterrània, asiàtica, italiana, llatinoamericana, hawaiana i americana. I, tot i que totes les tipologies de menjar estan molt ben valorades pels usuaris, “les hamburgueses, les pizzes i el sushi són els més sol·licitats”.

Rosell assegura que de moment no volen créixer en restaurants però sí en clients –diàriament se’n registren quatre o cinc de nous. “Ens agrada cuidar els restaurants que tenim. Com més restaurants, menys comandes rebran, i això no ens interessa”, manté la cofundadora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia