Economia

El Grup Andilana obre un nou restaurant a Girona

El grup Andilana ha obert un nou espai gastronòmic a la ciutat de Girona, La Miranda, que ocupa un edifici històric del carrer Ciutadans. El disseny de l’espai ha anat a càrrec de La Bòbila, que “ha respectat l’estructura original de l’edifici, que li dona un “look chic, càlid i agradable i ple de detalls”. El restaurant presenta una carta amb productes de proximitat i “preus assequibles”.

El Grup Andilana va néixer a Palamós per iniciativa d’Herminia Camós i el seu fill, que van obrir l’hostal Vostra Llar. Va ser la primera pedra per al grup que va consolidar la seva creació oficial el 1992 amb l’obertura del primer restaurant a Barcelona, la Fonda.

A la demarcació disposen dels hotels Trias i La Malcontenta, a Palamós, i també dels restaurants Blanc, a Girona; Casa Brinda, a Platja d’Aro; La Corniche, El Pla i Truman, a Palamós, i Mundet, a Sant Antoni de Calonge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia