Economia

A la Garrotxa ajuden a trobar feina als majors de 52 anys desocupats

Els majors de 52 anys en situació d’atur són els destinataris d’una nova línia d’ajuda per integrar-se al mercat laboral que acaba de posar en marxa el consorci Dinamig , format per l’ Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa . La iniciativa consisteix a facilitar-los competències professionals a través d’un contracte laboral de 12 mesos, subvencionat pel SOC. Representants de Dinamig van explicar ahir que ja s’han aprovat dues sol·licituds, corresponents precisament a llocs de treball oferts per l’Ajuntament i l’ens comarcal. A més, en aquest programa –que es tancarà d’aquí a un any– s’han implicat els ajuntaments d’Argelaguer, Santa Pau, Mieres, la Vall d’en Bas, Castellfollit i les Preses.

Llocs sense cobrir

Gairebé un 50% de les ofertes laborals rebudes al servei d’ocupació de Dinamig els últims mesos no s’han cobert perquè no hi ha candidats amb el perfil requerit. El dèficit s’ha detectat a l’hostaleria i turisme, entre altres sectors. En aquest servei, l’any passat es van fer un 22% més d’atencions que el 2020 i les insercions es van multiplicar per tres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia