Economia

L’app del consum local garrotxí genera 2,8 milions

El Garrotxa Approp té més de 7.700 usuaris i aplega 90 establiments

El Garrotxa Approp, l’aplicació de foment del consum local i de proximitat de la Garrotxa, acumula més de 90 establiments adherits i ha fet circular més de 2,8 milions d’euros a través de les compres realitzades pels usuaris des del desembre del 2020. Aquesta aplicació va ser creada durant la pandèmia impulsada per diverses entitats del territori –comerços, allotjaments, restaurants i activitats de cultura i oci–. Ara premia els usuaris més fidels amb vals de 50 euros durant aquest mes de juny, a part d’altres promocions mensuals.

El Garrotxa Approp, que ja té més de 7.700 usuaris, permet al client acumular el 3% de les seves compres a través de l’aplicació, una aportació que fa l’establiment i que apareix automàticament a la butxaca virtual de l’usuari. Des dels seus inicis, l’aportació dels establiments als usuaris ha sumat més de 131.700 euros. La campanya de Sant Joan que ha dissenyat l’equip de gestió i dinamització de la plataforma preveu el sorteig de 5 vals de 50 euros entre els usuaris que facin compres fins al 22 de juny en un mínim de tres establiments diferents de l’aplicació.

L’objectiu és diversificar els comerços, serveis, restaurants i allotjaments en els quals s’utilitza el Garrotxa Approp i donar-ne a conèixer d’altres entre els usuaris. A aquesta campanya se li suma l’usuari del mes, un premi per a l’usuari que més vegades ha validat l’app aquell mes. El regal consisteix en un val de 20 euros per gastar a través de l’app.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia