Economia

La Fira del Tap i el Suro de Cassà tindrà més de 50 activitats

Es farà el 28 i el 29 de maig i es recuperen activitats que es feien abans de la pandèmia

La Fira del Tap i el Suro de Cassà de la Selva, que se celebrarà el 28 i el 29 de maig, inclou aquest any més de 50 activitats. S’han recuperat molts actes que s’havien deixat de programar per la pandèmia, com és el cas del tast de l’esmorzar dels peladors i el Xic-xec, el sopar popular dels vells tapers.

Un any més, la pela del suro serà un dels actes que inauguraran les activitats de la fira, dissabte al matí. Tindrà també altres actes destacats, com ara la presentació de la Càtedra d’Estudis de Suro i la nova exposició del Museu del Suro de Palafrugell. El programa inclou tasts de vins, concerts, xerrades, demostració de l’ofici dels antics tapers, tallers s i mercat de productes fabricats amb suro.

La presentació de la fira es va fer ahir al Celler Clos d’Agon amb el president del Consell Regulador de la DO Empordà, Xavier Albertí, i l’alcalde de Cassà, Robert Mundet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia