Economia

Premien l’empresa Gelatiamo per la seva expansió internacional

Gelatiamo, la marca gironina de gelats artesans i cafeteria italiana, ha rebut el reconeixement europeu del sector, representat per la Sigep –la Fira Internacional de la Gelateria Artesana–, per la seva expansió internacional i la seva tasca d’ambaixadora del gelat italià arreu del món.

Després de dos anys de pandèmia, Gelatiamo reprèn ara la seva projecció internacional, especialment als mercats de l’Amèrica Central i l’Amèrica del Sud, on el model de negoci de l’empresa ha crescut exponencialment.

Amb les últimes obertures a Costa Rica, ja sumen dinou gelateries cafeteries Gelatiamo al continent, amb cinc punts de venda a Panamà, quatre a Guatemala, dues a Mèxic, dues a Xile, dues a Bolívia i quatre a Costa Rica.

Els plans de creixement de la marca, creada el 2006 per Ana Martín i Ferran Juncà, posen l’accent en el desenvolupament del model de franquícia.

Gelatiamo, amb una facturació de 2 milions d’euros, disposa de set establiments a l’Estat espanyol, amb tres gelateries pròpies a Besalú, Barcelona ciutat i Mataró i quatre franquícies a Madrid, Palamós, Torredembarra i Benicàssim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia