Economia

SOSTENIBILITAT

Nova iniciativa entre el BBVA i El Celler de Can Roca

El BBVA i El Celler de Can Roca posen en marxa Sembrando el futuro, una iniciativa en format documental que s’estrenarà al novembre amb l’objectiu de conscienciar sobre la relació entre l’alimentació, el benestar mediambiental i l’extinció dels recursos naturals. L’objectiu és conscienciar els consumidors perquè adoptin hàbits d’alimentació responsables a través d’una gastronomia de proximitat, de qualitat i local. Es vol reivindicar així l’aposta per una gastronomia conscient i responsable. També aprofundirà en els efectes que la pèrdua de biodiversitat té sobre la memòria gastronòmica i cultural a nivell global.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona
ECONOMIA

Els tractors tallen el centre Tarragona per reclamar una millor gestió de l’aigua

Tarragona
Economia

El BBVA promet reforçar el compromís amb Catalunya en l’opa hostil al Sabadell

madrid
economia

Comença la campanya de l’albercoc al Baix Segre

Seròs
Economia

El BBVA anuncia una OPA hostil per absorbir el Banc Sabadell

barcelona
comerç

Els oficis no troben relleu entre els joves

Barcelona
economia

Biocultura Barcelona arriba al Sant Jordi amb la trenta edició

Barcelona

Sor Lucía Caram i el cantautor Sergi Carbonell, premis Climent Guitart

LLORET de mar