La Borsa
Més valors
Economia

Tastar olis de l’Empordà a 25 restaurants

Són dels trulls Empordàlia, Ylla, Masetplana i Serraferran

Els restaurants de la Cuina del Vent i Girona Bons Fogons ofereixen fins al 31 de juliol olis dels trulls Empordàlia, Masetplana, Ylla i Serraferran, tots de la DOP Oli de l’Empordà. Tasta l’oli de l’Empordà, que es va presentar ahir a Palau-saverdera, té el suport del segell Girona Excel·lent, la Diputació de Girona i el departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

En la campanya participen un total de 25 restaurants. Del col·lectiu Cuina del Vent són: Empòrium, Amiel & Molins, Reina de Port-lligat, Voramar, Els Pescadors, Rom, Falconera, Duran Hotel & Restaurant, Castell de Peralada Restaurant, Norat, Can Jeroni, La Taverna del Barri Vell, Mas Falgarona, Sumac i El Corral de Sant Quirze. Pel que fa al col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, hi participen: Àpats, Duc de l’obac, la Riera, Umai, Occi, Divinum, EGG, Massana, El Celler de Can Roca i Novara Hotels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Un festiu amb molta gent
Comerç

Un festiu amb molta gent

GIRONA

Giropoma Costa Brava reconeix Josep M. Pareta

GIRONA
economia

Catalunya és un dels vuit grans ‘hubs’ logístics de la UE

barcelona
Sí al certificat Covid si evita més mesures a la restauració

Sí al certificat Covid si evita més mesures a la restauració

GIRONA

Bellapart, millor pime en els premis de Foment del Treball

LES PRESES
empreses

Distinció per a Moventis Sarfa, a Begur

Dues granges gironines premiades en els Porc d’Or

Dues granges gironines premiades en els Porc d’Or

GIRONA

Palamós fa pedagogia amb el peix

palamós

Nou mercat a la tarda a Sarrià per a públic més jove

sarrià de ter